Kennismaking met sportief manager Erwin Poffé

16 december 20220

(Dit is een herneming van een bericht van 13 november 2022)

Sinds 10 november is de Oost-Vlaming Erwin Poffé bij SKRD aan de slag als sportief manager. Na de wedstrijd in Wielsbeke van 13 november kon het webteam met hem kennismaken.

Erwin Poffé: “Ik ben een geboren en getogen Aalstenaar, en speelde dan ook bij de jeugd van Eendracht. Ik moest wegens blessures vrij vroeg de schoenen aan de haak hangen, maar bleef in de voetbalwereld actief als trainer, meestal in Oost-Vlaanderen. Zo was ik trainer en/of hulptrainer bij E. Houtem, Zingem en De Pinte, telkens in eerste of tweede provinciale.”

“Later werd ik ook sportief manager van De Pinte, en daar schopten we het dan van derde provinciale tot de eindronde in eerste provinciale. Volgde toen een overstap naar FC Merelbeke, waarmee we kampioen speelden in 3e afdeling en de eindronde haalden in 2e afdeling.”
“Na een break van een aantal maanden werd ik gecontacteerd door SK Roeselare-Daisel, en ik ga maar al te graag in op de uitnodiging van deze ambitieuze club. Het zou ideaal zijn om ook met hen naar 2e afdeling te kunnen stijgen, want dit is een prachtige reeks vol met West- en Oost-Vlaamse clubs met naam, maar zo ver zijn we natuurlijk nog lang niet.”
“Als sportief manager krijg ik het volledige sportieve beleid onder mijn hoede. Eerst en vooral gaat dit om het samenstellen van een kern voor volgend seizoen, waarbij we absoluut de eigenheid van de club willen bewaren. Zo zullen we zeker uit de uiterst talentrijke jeugdvijver blijven putten en dit waar nodig aanvullen met een portie ervaring. Schitterend trouwens hoe een aantal jeugdspelers nu kansen kunnen krijgen op een toch vrij mooi niveau en zo belangrijke stappen vooruit kunnen zetten.”
“Het feit dat ik hier al zo vroeg aan de slag kan, geeft me voldoende tijd om de huidige kern helemaal door te lichten. Een kern die over enorm veel voetballend vermogen beschikt, zodat het zeker niet nodig zal zijn om er met de grove borstel door te gaan. Ik zie het alleszins helemaal zitten om hier een heel mooi sportief project uit te werken!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved.