Steven De Groot volgend seizoen nieuwe trainer

16 december 20220
(Dit is een herneming van een bericht van 25 november 2022)
Daar huidig T1 Kurt Vercamp niet over het vereiste trainersdiploma beschikt om ook volgend seizoen T1 te zijn, heeft SKRD met Steven De Groot al een nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden. Het webteam kon al met hem kennismaken.
Steven De Groot speelde eerste zelf voetbal tot op niveau vierde nationale bij Eendracht Meldert, en heeft er sinds 2009 een mooie trainerscarrière opzitten. Eerst was hij aan de slag bij de jeugd van AA Gent en de U19 en beloften van Cercle Brugge, waarna hij faniontrainer werd bij E. Zele, Jong Lede, De Pinte, Kalken en FC Lebbeke.
In november 2021 ging hij aan de slag bij het Nederlandse Hoek, om dan vrij vlug over te stappen naar eerstenationaler Rupel Boom. Steven De Groot: “De competitie in de Nederlandse amateurreeks lag immers stil van eind november tot in februari, en de Spaanse investeerders van Rupel Boom, waar ik al aan de slag was als scout, trokken serieus aan mijn mouw. Ik ging de uitdaging aan en we konden ons uiteindelijk nog redden, wat een prima prestatie was. Op het eind van het seizoen begon het echter te rommelen en de Spanjaarden verkochten de club aan Amerikanen, die hun eigen trainer aanstelden, zodat het voor mij afgelopen was.”
“In het huidige seizoen contacteerde SK Roeselare-Daisel mij al vrij vlug, omdat ze Kurt Vercamp volgend seizoen noodgedwongen moeten vervangen. Het project interesseert me enorm omdat het uitgaat van gezonde ambities en de wil om te werken met jonge talenten en met lokale spelers. Het wordt dus een mooie uitdaging om in deze club en op deze prachtige accommodatie mee te helpen bouwen aan een ploeg die op termijn naar tweede nationale wil, een reeks met heel veel mooie wedstrijden.”
“Ik zag SKRD al een vijftal keer aan het werk, en zeker er zit echt wel progressie in. Het zal elke week knokken worden voor de punten, maar zonder te veel pech en blessures moet deze ploeg zich zeker kunnen redden. Ze zijn bij Kurt in prima handen, want hij is een echte vakman, die volgend seizoen meer dan terecht zijn plaats in de trainersstaf verdient!”
“Zelf woon ik in Nieuwerkerken bij Aalst. Niet onmiddellijk bij de Roeselaarse deur, maar nu ook weer niet zo ver. Ik heb het er alleszins voor over om mijn schouders onder het Roeselaarse project te zetten en kijk er al naar uit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved. Development by Bits N Sites