SV Anzegem – SKRD A 1-0

18 december 2022

Het was ijzig koud, maar de Anzegemse kunstgrasmat lag er prima bij, en dus kon de derby zonder problemen plaatsvinden.

SKRD A begon prima, en na een kleine tien minuten ging een voorzetschot van Bakelandt via een Anzegems been nipt naast. Beide ploegen probeerden verzorgd te voetballen en waren heel fel aan elkaar gewaagd, en er kwamen weinig tot geen openingen.
Rond het half uur kwam de thuisploeg plots even  forser opzetten, maar de SKRD-verdediging bleef met enig kunst- en vliegwerk overeind. Op een mooie tegenaanval kon Vanhuyse plots uithalen, maar de buitenspel staande Prinsier blokkeerde het schot. Aan de overzijde kreeg Pauwels een mooie kans, maar hij mikte naast. Met 0-0 naar de kleedkamers dus.
Na de rust bleven de meeste toeschouwers (en de verslaggevers) in de warme kantine, maar de spelers moesten er toch weer tegenaan.
SKRD A kwam vrij offensief uit de kleedkamers, en Defevere haalde plots verrassend uit maar zag de bal nipt over gaan. Na een klein kwartier kreeg Hermans een ideale kopbalkans, maar hij mikte naast. De bal bleef in het spel, en op schot van Bakelandt wilde de ref niet weten van appel voor handspel.
Aan de overkant ging Beirlaen plots op avontuur, Degrendel kon gepast ingrijpen. Vanhuyse schoot nog eens pal in de handen van De Temmerman. Even later stuurde Hermans dezelfde Vanhuyse op pad, maar nu besloot hij uit een scherpe hoek in het zijnet.
Ook de thuisploeg liet zich niet onbetuigd en sprokkelde tal van hoekschoppen. Beide teams gingen voluit voor de zege en Coudron besloot nog eens op De Temmerman. Een kleine vijf miuten voor tijd viel de treffer plots aan thuiszijde toen Lecour een assist van Tuyttens kon verzilveren.
Een bijzonder zwaar verdict meteen voor SKRD A, dat zeker een punt verdiende.
Doelpunten: 88′ Lecour (1-0)
SV Anzegem A: De Temmerman, Janssens, Van Den Berghe, De Haspe, Lecour (90′ Dejonghe), Pauwels, Belmans, Van De Geuchte, Bourgeois, De Bruycker en Beirlaen (65′ Tuyttens)
SKRD A: Degrendel, Moyaert, Derieuw, Schmisser, Defevere, Vandelannoitte, Dejonghe, Vanhuyse (74′ De Rechter), Bakelandt, Prinsier (77′ Coudron) en Hermans
Scheidsrechter: Vandenbussche
Gele kaarten: Derieuw, Beirlaen (A)

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved. Development by Bits N Sites