SKRD A – Tempo Overijse 1-1

12 februari 2023

Tegen titelkandidaat Tempo Overijse kon trainer Kurt Vercamp nog geen beroep doen op de geblesseerden Derieuw en Vanhuyse, terwijl Defevere wel zijn wederoptreden vierde. SKRD A startte niet onaardig, en een eerste poging van Kimvwidi ging voorlangs. Na een mooie thuisaanval pakte Demeulenaere uit met iets tussen een voorzet en een schot. Hier zat meer in. Na een nieuwe knappe combinatie kreeg Bakelandt de bal niet voorbij De Vriendt. SKRD A dus duidelijk de meest dreigende ploeg in het openingskwartier.

Ook hierna bleef de thuisploeg de ploeg  met het meeste balbezit, maar het miste vaak de nodige precisie om tot zuivere doelkansen te komen. Vandelannoitte kwam goed ingelopen op een verre voorzet van Defevere maar kon geen kracht op de bal zetten, zodat De Vriendt gemakkelijk kon redden.De bezoekers kwamen ook af en toe opzetten, maar zij wisten helemaal geen doelgevaar te creëren, op een verdwaald voorzetschot van Van Den Steen na, dat net naast het doel ging. Even later scheerde een kopbal van Cocchiere de buitenkant van de paal.

Kort voor de rust stuurde Van de Velde Van Heuverzwyn in het straatje, en nu was er een knappe redding van De Vriendt nodig. Met 0-0 naar de kleedkamers dus.

Ook na de rust bleven beide teams fel aan elkaar gewaagd. Na 10 minuten klom Overijse plots op voorsprong toen Cocchiere op corner van De Doncker hoog boven iedereen uit torende en onhoudbaar binnenkopte. Even later had de Tempo-spits de 0-2 aan de voet, maar hij mikte hoog over.

SKRD A moest zich nu weer in de match knokken, wat niet zo evident was tegen een uitgekookte tegenstander die goed de bal hield. De thuisploeg zocht zijn heil iets te vaak in lange ballen, die zelden tot een goeie aanval leidden. Een kleine tien minuten voor tijd werd wit-zwart toch beloond voor het harde werk toen een voorzet van Dejonghe via Kimvwidi bij Tibo Van de Velde belandde die De Vriendt geen schijn van kans liet.

De bezoekers wilden het daar niet bij laten en kwamen nog een paar keer dreigend opzetten. Ook SKRD A joeg nog op de drie puntenL Van de Velde pakte nog met een mooie vrijschop uit die door De Vriendt in corner gewerkt werd. Defevere mikte op afvallende bal bij een hoekschop nog in het zijnet. Uiteindelijk eindigde de partij op een billijk gelijkspel.

Doelpunten: 55′ Cocchiere (0-1), 83′ Van de Velde (1-1)
SKRD A:
Degrendel, Demeulenaere (75′ Hermans), Moyaert, Schmisser, Defevere, Van Heuverzwyn (68′ G. Vanhulle), Vandelannoitte, Dejonghe, Bakelandt, Van de Velde en Kimvwidi
Tempo Overijse: De Vriendt, Verdoodt, Van Dyck, Sarkic, Van Den Steen, De Doncker, Delorge, Cocchiere, De Jonge (80′ Peeters), Barreiro en Houssane (85′ Maluka)
Scheidsrechter:Debusscher
Gele kaarten: Dejonghe, Van Dyck (O)

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved.