Een sportieve terug- en vooruitblik

18 april 2023

Het seizoen is nog niet afgelopen, maar we blikken toch al graag even terug en ook al vooruit naar het nieuwe seizoen, nu ons verlengd verblijf in 3e afdeling vaststaat na de 3-1-overwinning tegen Wielsbeke.

Het was geen gemakkelijk seizoen in een toch wel heel speciale reeks, waar de verrassende uitslagen een wekelijkse constante geworden zijn. Ons hoofddoel voor dit jaar was het behoud realiseren en enkele jongeren inpassen en laten proeven van het nationale voetbal. We mogen blij zijn dat we beide doelstellingen konden realiseren.

Dit is de verdienste van iedereen die SK Roeselare-Daisel een warm hart toedraagt:

  • het bestuur dat hard gewerkt heeft om de club weer gezond te maken en helemaal op het einde van het vorige seizoen een competitieve ploeg moest samenstellen voor een reeks hoger
  • de volledige staf die met passie en toewijding de groep naar het behoud heeft geloodst
  • de spelerskern die de stap van provinciaal voetbal naar nationaal heeft opgepikt
  • alle medewerkers die altijd klaarstaan
  • en uiteraard ook onze supporters, die er wekelijks stonden en de ploeg op een fanatieke manier aanmoedigden, maar ook op het juiste moment een signaal gegeven hebben aan de spelers dat het 5 voor 12 was en dat ze van iedereen verwachtten dat met inzet en mentaliteit voor onze ploeg diende gespeeld te worden. Mee hierdoor behaalden we de laatste 2 weken de broodnodige 6 op 6 en een verlengd verblijf in 3e afdeling!

Volgend jaar willen we zoals aangekondigd een stap vooruit zetten. De ambitie is er om mee te spelen voor de prijzen want een club als Roeselare moet hoger mikken dan 3e afdeling. Nog steeds met dezelfde visie zoals voorheen willen we een hoofdzakelijk streekgebonden kern samenstellen van ervaring gecombineerd met een mix van eigen talentvolle jongeren. Het geraamte van de ploeg blijft, aangevuld met vooral nieuwe  jongens uit hogere reeksen die ons niveau moeten kunnen optillen. De eerste namen vernamen jullie al via de site , in de komende weken stellen we jullie graag nog zeker 3 nieuwkomers ( 1 in iedere linie) voor!

In samenspraak met enkele mensen van de supportersclub kijken we ook uit naar een fandag/spelersvoorstelling, waar iedereen bij een hapje en een drankje de kans krijgt om de nieuwkomers nog beter te leren kennen. We brengen jullie hiervan binnenkort op de hoogte!

Tot slot, laat ons een feest maken van de laatste twee wedstrijden en waarom niet gaan voor een twaalf op twaalf?

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved.