Spits Jordi Van Laere is volgende nieuwkomer!

27 april 2023

SKRD blijft verderwerken aan de kern voor volgend seizoen en legde nu ook de 23-jarige Jordi Van Laere (° juni 1999) vast. Jordi is een Oost-Vlaamse spits die al een aantal seizoenen het goeie weer en vele goals maakt bij tweedeklasser FC Merelbeke, waar hij zowel op vlak van goals als assists vaak de dubbele cijfers haalt, hoewel hij er als echte nummer negen soms ook op de flank moet opdraven. Samen met Jannis Coppin moet de snelle Oost-Vlaming normaal een heel complementair spitsenduo vormen. Jordi is de zoon van Stephan, die ten tijde van de heroïsche derby’s tussen SK en FC Roeselare voor FC uitkwam en dus nog vele Roeselaarse herinneringen heeft. Het webteam kon ondertussen al kennismaken met de nieuwe spits.

Jordi Van Laere: “Ik ben afkomstig van Schellebelle en zette mijn eerste voetbalstapjes bij Standaard Wetteren. Hoewel er interesse was van Lokeren en AA Gent heb ik als jeugdspeler die stap nooit gezet. Ik ging wel bij Jong Lede en SK Berlare langs. Daar verscheen ik al op 17-jarige leeftijd in het eerste elftal, in de toenmalige vierde klasse. Volgde toen nog een jaartje bij TK Meldert en dan vijf seizoenen bij FC Merelbeke. In het eerste daarvan vierden we de promotie van derde naar tweede afdeling, en ik ben dus momenteel mijn vierde seizoen in tweede afdeling aan het afmaken. Het is een prachtige reeks met heel veel mooie ploegen en deftige accommodaties. Maar ook een reeks waar het aartsmoeilijk is om een wedstrijd te winnen. Dit seizoen moest ik een aantal wedstrijden missen door een blessure, maar ik zit toch al aan tien doelpunten en zeven assists.”

“Voor het eerst kom ik nu in West-Vlaanderen voetballen, en ik heb voor het heel mooie project van SK Roeselare-Daisel gekozen, omdat ik graag zo vlug mogelijk met mijn nieuwe ploeg weer in die tweede afdeling zou landen. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar als student bachelor secundair onderwijs en bewegingsrecreatie, met als specialisatie jongeren met een fysieke beperking. Ik wil graag in die sector aan de slag en dit combineren met voetballen bij SK Roeselare-Daisel. Ik zal in de vakantie alvast mijn West-Vlaams een beetje oefenen om er helemaal klaar voor te zijn!”

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved.