KVK Westhoek – SK Roeselare 1-0

22 oktober 2023

SK moest zich bij de dichtste buren uit de reeks zien te herpakken na twee opeenvolgende nederlagen. Dewaele en Vanhuyse waren geschorst, Derieuw en Coppin namen hun plaats in.

Al van in het begin was duidelijk dat de jeugdige thuisploeg op de loer lag om uit te breken. Westhoek kreeg dan ook de eerste kans via Gantois, die op de vuisten van Depaepe pegelde.SK probeerde het spel breed te houden, maar kreeg er niet echt tempo in. De thuisploeg was iets doelgerichter, en Depaepe moest voortdurend attent zijn. Halfweg de eerste helft dan toch een eerste dreigende aanval van SK, maar Dutoit was Coppin net te snel af.

Ook de thuisploeg kwam af en toe gevaarlijk opzetten, zodat we een best aangename en spannende match zagen. Gantois glipte plots door de buitenspelval, maar schoof de bal net naast de verkeerde kant van de paal. Uiteindelijk trokken we met 0-0 naar de kleedkamers, na een eerste helft waarin SK iets te weinig kon dreigen.

De eerste kans van de tweede helft was voor de boezekers. Van de Velde mikte echter nogal onbesuisd naast.SK kon nu toch even meer druk uitoefenen, maar het bleef onmondig. Het risico was bovendien dat er nu meer ruimte kwam voor Westhoekse tegenprikken. Guenoune haalde plots verrassend uit, maar mikte over.

Bakelandt probeerde het op zijn beurt van ver, zijn schot ging naast.Na een uitstekende doorsteekpas van Dejonghe kon Van de Velde op rechts uitbreken. Zijn assist werd nipt gemist door Van Laere, maar belandde aan de tweede paal bij Bakelandt die Dutoit tot een uitstekende redding noopte. De dreiging kwam nu duidelijk meer van de bezoekers, maar scoren was nog een ander paar mouwen. Cordie haalde nog eens staalhard uit op een vrijschop, maar Dutoit redde opnieuw knap.

Op weg naar 0-0 dus, maar in de allerlaatste minuut besliste thuisinvaller Kullaj daar nog anders over door via de paal binnen te knallen. Feest bij Westhoek, een ramp voor SKR, dat ontgoocheld afdroop met 0 op 9. De goeie competitiestart is meteen helemaal uitgegomd.

Doelpunt: 89′ Kullaj (1-0)
KVK Westhoek:
Dutoit, Gaillez, Lorthiois, Guenoune (90′ Kasmi), Scholaert, Degels (83′ Kullaj), Mourmanne (82′ Bayunga), Préseaux, Decock, Gallo en Gantois
SK Roeselare: Depaepe, Derieuw (90′ Libbrecht), Verkerken, Cordie, Defevere, Van de Velde (74′ Hallaert), De Jonghe, Daels, Bakelandt, Van Laere en Coppin
Scheidsrechter: Bonte

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved. Development by Bits N Sites