SK Roeselare – HO Wolvertem Merchtem 0-0

28 oktober 2023

SK ging met dezelfde basiself op zoek naar een broodnodige driepunten na drie nederlagen op rij. Wit-zwart begon alleszins gedreven tegen de Vlaams-Brabanders, die pas vorig weekend hun eerste zege boekten en met Timothy Oliseh de zoon van ex-KSVR-speler Azubuike in hun rangen hadden.

Na nog geen kwartier moest de onfortuinlijke Derieuw al geblesseerd het veld verlaten. Even later moest Deloose een schuiver van Daels redden, waarna Coppin de rebound vanuit buitenspelpositie binnenwerkte. Goal afgekeurd en geen vroege voorsprong dus. SK combineerde echt wel aardig en domineerde de partij, maar het bevrijdende doelpuntje wilde niet vallen. Op aangeven van Defevere kreeg Van Laere een mooie kans, maar hij mikte over.

De duidelijke dominantie resulteerde in een aantal hoekschoppen waarop de bezoekende verdediging de baas bleef. Het ha het half uur kreeg ook Wolvertem Merchtem een eerste kans toen Saikou door de buitenspelval glipte. De goed anticiperende Depaepe kon onheil voorkomen.

SK moest de greep nu een beetje lossen en de doelrijpe kansen werden nog schaarser. In de slotseconden van de eerste helft volgde nog een prima aanval, maar de laatste voorzet van Bakelandt ging te ver. Met 0-0 naar de kleedkamers dus.

Ook na de rust bleef SK aanvallen, met soms de nodige ruimte voor de bezoekers om tegen te prikken. Zo dook Oliseh voor Depaepe op, maar Leandro hield SK overeind met een prima redding. In de gietende regen combineerde SK minder gezwind dan voor de rust en het was dan ook wachten op een bal die eens goed viel.

Wit-zwart bleef proberen, maar bij de laatste pas liep steeds wel iets mis. Cordie trapte een vrijschop over. Van de Velde probeerde het met een listig schot, de bal ging naast. In de allerlaatste seconde trof Van Laere nog de paal. Een troosteloze 0-0 dus en nu al vier wedstrijden op rij zonder doelpunt.

SK Roeselare: Depaepe, Derieuw (14′ Dewaele), Verkerken, Cordie, Defevere, Van de Velde, Dejonghe, Daels (59′ De Meulenaere), Bakelandt, Van Laere en Coppin (73′ Libbrecht)
KHO Wolvertem Merchtem: Deloose, Mokam, Heyvaert, Martins, Hofman, Oliseh (90′ Truyzelaere), Vandevoorde, Quansah, Saikou (65′ Muala), De Keyser (82′ Perrault) en Van Den Driessche
Scheidsrechter: Verbeke
Gele kaarten: Quansah (W), Defevere, Dejonghe, Perrault (W)

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved. Development by Bits N Sites