KFC VW Hamme – SK Roeselare 0-0

19 november 2023

Interimtrainer Kurt Vercamp mocht meteen bij de tweede uit de rangschikking op bezoek. Kapitein Dejonghe kwam na schorsing terug aan de aftrap en voorin vatte Coppin naast Van Laere plaats.

SK nam alvast een flukse start. Thuisdoelman Van Haver moest onmiddellijk een poging van Coppin onschadelijk maken, waarna de rebound van Van Laere centimeters naast ging. Van de Velde probeerde het even later van ver, maar ook die poging ging nipt naast. Hamme reageerde met een schuiver van Mory, dat door Depaepe uit de hoek geranseld werd. Een pittig en aangenaam begin van de partij dus.

Hamme begon nu meer en meer te drukken en de Roeselaarse verdediging had het niet onder de markt. Djadi kopte gelukkig naast toen hij helemaal alleen voor doel stond. Bij een goede Roeselaarse uitbraak moest Van Haver een schicht van Van de Velde in corner werken.SK had het evenwicht ondertussen weer hersteld en kwam nu vaker aan de bal. Van Haver kon een schuiver van Dewaele redden. Op een thuisvrijschop kreeg De Witte plots een mooie kans, maar hij besloot over. Met 0-0 naar de kleedkamers dus.

Ook na de rust bleven beide teams heel fel aan elkaar gewaagd. De eerste kans was voor Hamme, Depaepe redde het schot van Boulahmoum. Van de Velde probeerde het van ver en zag de bal afwijken in corner. SK ging echt wel op zoek naar een doelpunt, maar de Hamse verdediging stond pal. Aan de overzijde schoot De Kuyffer van vrij dichtbij over. Net zoals in de eerste helft kende de thuisploeg nu een sterke periode. Ook  nu weer herstelde SK het evenwicht en op een mooie voorzet van Libbrecht kon Coppin niet voldoende kracht achter zijn kopbal zetten.

Na een misverstand in de thuisverdediging holde Van Laere achter een kans aan, maar de hoek was te scherp om succesvol af te ronden. Aan de overkant kopte Boulahmoum voor open doel naast. Van Haver redde nog een schot van invaller Hallaert, en meteen was de 0-0 een feit.

KFC VW Hamme: Van Haver, Goossens, Laurens, Ponnet (69′ Bogaert), De Kuyffer, Lokando, Djadi, De Witte, Boulahmoum, Mory (84′ Mbolo) en Claeys
SK RoeselareDepaepe, Dewaele, Verkerken, Defevere, De Meulenaere, Van de Velde (90′ Demeulenaere), Dejonghe, Libbrecht, Bakelandt, Coppin (84′ Coppin) en Van Laere (90′ Vanhuyse)
Scheidsrechter: Bergs
Gele kaarten: Boulahmoum (H)

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved. Development by Bits N Sites