Patrick Rotsaert nieuwe sportief manager

30 november 2023

Met Patrick Rotsaert gaat een oude bekende opnieuw aan de slag op Schiervelde als sportief manager. Tot het einde van het seizoen combineert Patrick dit met een identieke functie bij Winkel Sport.

Patrick Rotsaert: “Momenteel is er voor mij absoluut geen tijd voor verveling met de sportieve leiding van twee clubs. Ik zit al zowat mijn hele leven in de West-Vlaamse voetbalwereld. Ik speelde tot de U21 zelf bij Cercle Brugge en trok daarna naar het eerste elftal van toen nog VK Torhout, waar mijn actieve carrière vrij vroeg eindigde wegens een blessure. Ik werd toen jeugd- en keepertrainer uiteindelijk ook trainer bij Daring Ruddervoorde en Exc. Zedelgem. Daarna begon ik aan mijn loopbaan als scout bij de jeugd van Torhout, van waar ik de overstap maakte naar de jeugd van toen SV Roeselare. Volgden toen vijf seizoenen eerste ploeg van SV in eerste klasse, de gouden jaren zag maar. Ik deed er ook de scouting en vormde een tijdje een tandem met Luc Devroe voor het sportieve beleid. Ik trok toen naar Cercle, waar ik net geen tien seizoenen bleef. Een nieuwe verhuis bracht mij naar Izegem, dat even later overging in Mandel United. Momenteel ben ik aan mijn vierde seizoen Winkel Sport bezig, en dat vanaf nu dus in combinatie met SK.”

“Sportief is SK een stap terug ten opzichte van al mijn vorige clubs, maar de ambitie is er wel degelijk om met SK weer op te klimmen. Falen is dus geen optie. In het huidige seizoen lijkt promotie een moeilijke zaak, maar met het systeem van de periodekampioenschappen weet je natuurlijk nooit, zeker als wij ons in de winterstop beperkt en gericht zouden kunnen versterken. Ik zie het alleszins helemaal zitten en kijk er momenteel alleszins niet tegenop om vanuit mijn woonplaats Moorslede regelmatig naar zowel Winkel als Roeselare te bollen.”

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved. Development by Bits N Sites