KFC Wambeek Ternat – SK Roeselare 4-3

10 december 2023

Voor de tweede wedstrijd onder zijn bewind verving trainer Lauwers de geblesserde Dewaele door Hallaert in een verder ongewijzigde elf. Op het winderige en smalle terrein bleek onmiddellijk dat het geen sinecure zou worden. De eerste kans van de wedstrijd liet bijna een kwartier op zich wachten, maar toen was het wel meteen raak toen Allachi plots helemaal alleen voor Depaepe opdook en beheerst afrondde.

SK kreeg maar geen lijn in het spel en keek nauwelijks vijf minuten later al tegen een dubbele achterstand aan toen Smits van buiten het strafschopgebied genadeloos in de winkelhaak kanjerde. En de kelk was nog niet leeg, want nog even later kopte Samutondo op hoekschop de 3-0 binnen. SK stond erbij en keek ernaar.

Na ruim een half uur volgde dan toch de eerste goeie bezoekende aanval van de namiddag. Van Laere kwam centimeters te kort om de assist van Van de Velde binnen te glijden. Even later probeerde Van de Velde het zelf, maar de doelman redde en de rebound van Bakelandt ging nipt naast. Net voor de rust kon SK toch nog scoren toen Justin Hallaert een afvallende bal op vrijschop goed afrondde. Toch nog een sprankeltje hoop dus na een barslechte eerste helft.

SK startte de tweede helft in achtervolgingsmodus en van op zowat 40 meter kon Tibo Van de Velde onmiddellijk voor de aansluitingstreffer zorgen toen hij de veel te ver uit zijn doel staande Corbisier listig kon lobben. Kort hierna volgden enkele schermutselingen waarbij de thuisverdediging telkens overeindbleef.

Toen Bakelandt neerging na fout van Kaba kreeg SKR zijn eerste strafschop van het seizoen. Van de Velde miste die maar de doelman was te vroeg vertrokken, wat Allachi rood kostte voor protest. Bij de tweede poging scoorde Tibo Van de Velde wel, en de achterstand was nu dus ongedaan gemaakt.

Met een mannetje meer ging SK ook nog naar een vierde doelpunt op zoek. Corbisier redde prima toen Bakelandt plots aan de tweede paal opdook. Coppin besloot in de vlucht naast.

Het leek dus 3-3 te worden, maar het venijn zat nog in de staart. In de allerlaatste minuut krulde Pinon een vrijschop op de paal waarna Otavalo de rebound binnenwerkte. Een bittere nederlaag voor SK meteen.

Doelpunten: 13′ Allachi (1-0), 18′ Smits (2-0), 22′ Samutondo (3-0), 43′ Hallaert (3-1), 50′ Van de Velde (3-2), 66′ Van de Velde (str., 3-3), 90′ Otavalo (4-3)
KFC Wambeek
Ternat: Corbisier, Schoonjans, Smits, Pinon, Marchoul, Samutondo, Heyvaert, Kaba (80′ Van Der Cruys), Molemans, Platteau (82′ Otavalo) en Allachi
SK Roeselare: Depaepe, Derieuw, Verkerken, Defevere, Hallaert (62′ Daels), Dejonghe, Bakelandt, Libbrecht, De Meulenaere, Van de Velde (74′ Coppin) en Van Laere
Scheidsrechter: Lamberigts
Gele kaarten: Van de Velde, Dejonghe, Kaba (W), Corbisier (W), De Meulenaere
Rode kaart: 65′ Allachi (W)

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved. Development by Bits N Sites