KHO Wolvertem Merchtem – SK Roeselare 0-1

3 maart 2024

Met Bakelandt en Daels kwamen twee nieuwe gezichten in de ploeg. Op de Wolvertemse akker was het van de eerste seconde knokken geblazen.

De eerste dreiging kwam via een schot van Van de Velde in de handen van Deloose. Na goed tien minuten liet dezelfde Van de Velde de bal te ver van de voet glippen toen hij door Coppin op weg richting doel gezet werd. SK zat dit keer dus meteen goed in de match.

Na ruim een kwartier kreeg Daels op aangeven van Dewaele een mooie kopkans, maar hij mikte over. Perrault kreeg even later de eerste thuiskans, hij krulde het leer naast het doel van Depaepe. Wolvertem Merchtem kwam nu beter in de match en SK kreeg het moeilijker om voor het thuisdoel te verschijnen. Depaepe moest een verraderlijke vrijschop van El Yazidi uit de hoek zweven.

Op assist van Van de Velde kon Bakelandt niet deftig afdrukken. Op een vrijschop van Van de Velde ging Deloose gepast plat. Aan de overkant vlamde Quansah onbesuisd over. Ook Perrault deed hetzelfde toen hij plots helemaal alleen voor doel opdaagde. 0-0 dus na een gelijkopgaande eerste helft met kansen voor beide teams.

Ook na de rust kwam SK het best uit de startblokken. Na een mooie crosspas van Hallaert dwong Van de Velde Deloose tot een goeie redding. Het was een nerveus gedoe, waarin de vrije ruimte bijzonder schaars was.

SK bleef wel proberen, maar tot echt grote kansen kwam het zelden en op stilstaande fasen lukte het al helemaal niet. Ook de thuisploeg kon nauwelijks dreigen met onorthodox kick-en-rushvoetbal.

In de slotminuut kon Mathieu Vervaecke toch nog scoren nadat de thuisploeg een corner niet goed wegkreeg. Na veel bloed, zweet en tranen toch nog een eerste zege in de derde periode.

Doelpunten: 90′ Vervaecke (0-1)
KHO Wolvertem Merchtem:
Deloose, Mokam, Heyvaert, Martins, Vergeylen, Vandevoorde, Quansah (90′ Tusalamo-Bayizila), De Keyser, El Yazidi, Truyzelaere en Perrault
SK Roeselare: Depaepe, Dewaele (70′ Libbrecht), Verkerken, Embrechts, Defevere, Van de Velde (84′ Dejonghe), Deschilder, Bakelandt, Daels (46′ Hallaert), Vandendriessche en Coppin (61′ Vervaecke)
Scheidsrechter: Hontis
Gele kaart: Mokam (W), Truyzelaere (W), Vergeylen (W), Libbrecht

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved. Development by Bits N Sites