SK Roeselare – KFC HO Kalken 0-0

6 april 2024

Beide ploegen moesten deze wedstrijd winnen om hun eindrondeambities gaaf te houden. Trainer Lauwers wijzigde zijn team op een plaats: Daels kwam in de plaats van Hallaert.

Op aangeven van Vandendriessche kreeg Van Laere kort voor minuut 10 een eerste kans, maar hij kon te weinig kracht op de bal zetten om Smekens te bedreigen. Het leeuwendeel van het balbezt was voor SK, dat naarstig zijn weg zocht door de compacte Kalkense verdediging. Een flankvoorzet van Vandendriessche zoefde net aan Van Laere voorbij. Ondertussen konden we echt wel van eenrichtingsvoetbalspreken en zag Van Laere een nieuwe poging in corner afgeblokt.

De bezoekers kregen af en toe een counterkans, maar speelden die niet goed uit. SK kreeg ondertussen de bal maar niet voorbij Smekens, ondanks nog enkele pogingen. Plots kwam de te verwachten huizenhoge kans voor de bezoekers er toch toen Poppe bij een verdwaalde vrijschop helemaal alleen aan de tweede paal opdook en het leer van dichtbij niet voorbij de immer attente Depaepe kreeg. Met 0-0 naar de kleedkamers dus, na een goeie start van SK dat daarin niet tot scoren kwam.:

Kort na de rust stuurde Van de Velde Van Laere in het straatje, een verdediger kon in corner werken. Even later probeerde Van de Velde het zelf, Smekens kon zonder problemen redden. Een mooie collectieve aanval leidde tot een gekraakt schot van Bakelandt. Op het grote veld had SK het niet gemakkelijk om de druk aan te houden en het was dan ook wachten op de perfect uitgespeelde aanval.

Op corner aan de overkant werd het even warm voor het doel van Depaepe, maar geen enkele bezoeker stond op de goeie plaats. Na een behoorlijk opgezette aanval bediende Daels Van de Velde, die zich vastliep. Elewaert kreegt plots de 0-1 aan de voet, maar via een Roeselaars been ging de bal nog in corner. SK had het alvast helemaal niet onder de markt om zich te manifesteren en om de partij helemaal in handen te nemen.

Het spel ging nu vrij goed op en neer. Na een door Smekens afgeweerd schot van Vandendriessche stonden de resterende Roeselaarse aanvallers net niet op de goeie plaats om de rebound af te werken. Aan de overzijde mikte Poppe naast.

Daels probeerde het van ver met een goed schot, Smekens redde. De tijd begon ondertussen te dringen, want tien minuten voor tijd stond de schrale 0-0 nog steeds op het bord. Op een inswinger van Hallaert kon Van Laere net niet koppen. SK probeerde nog de forcing te voeren, maar de bal viel maar niet goed. Geen goals dus en nog een lange strijd voor een eindrondeticket.

SK Roeselare: Depaepe, Dewaele (73′ Libbrecht), Embrechts, Verkerken, Defevere, Van de Velde (73′ Hallaert), Daels, Deschilder, Bakelandt, Vandendriessche en Van Laere (90′ Dejonghe)
KFC HO Kalken: Smekens, Van Der Eedt, Cnockaert, Neve, Elewaut (89′ Mbow), Buyl, Aps, Janssens, Heirewegh, De Wilde en Poppe (80′ Keisers)
Scheidsrechter: Van Gool
Gele kaarten: Van de Velde

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved.