SK Roeselare – KVK Wellen 4-1

12 mei 2024

In de kleine finale van de eindronde en de laatste match van het seizoen startte trainer Lauwers met dezelfde basiself als in de twee voorbije eindrondewedstrijden. De match begon met een mooie combinatie Vandendriessche-Hallaert tot bij Daels, die niet voldoende kracht achter zijn schuiver kon zetten. Even later was SK echter al op achtervolgen aangewzezen toen Winkels aan de eerste paal een hoekschop kon binnenkoppen.

De gelijkmaker volgde gelukkig heel snel toen Daels prima infiltreerde en de bal panklaar legde voor Justin Hallaert, en de jongste man op het terrein deed wat hij nu al vele weken doet: scoren. SK bleef daarna gezwind combineren. Daels mikte nog eens over, Vandendriessche strandde op doelman Schevenels. Ook de Limburgers kwamen er regelmatig goed uit, zodat we een best aangename match zagen. Zo moest Depaepe lijf en leden in de strijd gooien toen Orye plots alleen voor hem opdaagde.

Van de Velde kende brute pech toen hij na balveries van Dieme op de paal besloot. In de volgende fase kon Hallaert een flankvoorzet van Vandendriessche net niet binnenlopen. Een schot van Verkerken ging via een Limburgs hoofd in corner. Kort voor de rust dook Bakelandt alleen voor doel op, maar hij verslikte zich in Schevenels. Met 1-1 was SK in elk geval te karig beloond voor een goeie eerste helft.

De bezoekers kwamen goed uit de kleedkamers en voor SK was het even zoeken naar het goeie ritme. Toen Hallaert na dik tien minuten door Dewaele door de buitenspelval geloodst werd, besloot hij voorlangs. Daels stuurde Hallaert nog eens op pad, Schevenels redde. SK zat weer beter in de match nu en ging op jacht naar een tweede treffer. Die kwam er onmiddellijk na de tweede drankpauze. Van de Velde zette vanop rechts voor tot bij Bakelandt, die knap teruglegde tot bij Nicolas Daels, die van dichtbij kon afronden.

Wit-zwart stoomde nog even door en Bakelandt dwong Schevenels tot een nieuwe redding. Even later was het toch prijs met een prachtige volley van de 18-jarige Justin Hallaert.. Ei zo na lukte Justin even later ook zijn derde van de namiddag, maar Schevenels kon nu redden. De match lag nu in een definitieve plooi en de Limburgse weerstand brak. Na een misser in de bezoekende verdediging maakte Nicolas Daels er ook nog 4-1 van.

SK eindigt dus als derde in de eindronde en moet nu afwachten of het al of niet promoveert.

Doelpunten: 7′ Winkels (0-1), 11′ Hallaert (1-1), 68′ Daels (2-1), 74′ Hallaert (3-1), 90′ Daels (4-1)
SK Roeselare: Depaepe, Dewaele (73′ Libbrecht), Embrechts, Verkerken, Defevere, Van de Velde, Deschilder, Bakelandt (89′ Vandenabeele), Vandendriessche, Daels en Hallaert (82′ Dejonghe)
KVK Wellen: Schevenels, Houben, Vanderheiden, Vanderhoeft, Brants, Dieme (66′ Berten), Meeus, Winkels, Vos, Orye en Ramaekers (82′ Bijloos)
Scheidsrechter: Vitse
Gele kaarten: Winkels (W)

ONZE SPONSORS

https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/potrell-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/hectaar-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/kw-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/midex-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/guyard-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/dema-160x160.jpg
https://skroeselare.be/wp-content/uploads/2022/12/ad-160x160.jpg

OVER SKR

logo 2 skr 2023 200 pixels

Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Trefwoorden

All contents © copyright SKR. All rights reserved.